Trebuie sa recunoastem ca pana si industria vanzarilor in mod real va disparea la un moment dat, fiind total absorbita de magazinele online, care sunt mult mai accesibile, mai usor de accesat si detin o gama mai variata de produse din toate domeniile.

Asadar, la un moment dat va trebui sa ne luam la revedere de la mallurile noastre dragi, care ne incanta de fiecare data cand intram in ele si ne imbie parca si mai tare la cumparaturi si la alte activitati ce tin de magazinele si serviciile oferite in interiorul acestora. Deci, ce lucruri ne vor lipsi legat de aceste centre comerciale gigante?

Un prim lucru cred ca ar fi acel miros proaspat de mall ce te intampina de indata ce intri in ele. Un miros specific, de fapt un mix de mirosuri care impreuna dau esenta mallului in sine. Pentru copii si tineri mai ales, un mall reprezinta o zona de siguranta, de izolare fata de parintii lor, care uneori ii sufoca cu grija si dragoste.

Tocmai aceasta zona sigura si confortabila va disparea si odata cu ea si sperantele copiilor ca pot scapa de parinti si speranta parintilor ca ai lor copii sunt totusi intr-un loc sigur si plin de lume, unde nu li se poate intampla nimic rau.

De asemenea, un mall constituie in prezent si un loc excelent in care posibilitatile de intalnire „accidentale” cu persoana de care esti indragostit sunt inevitabile. Asadar, mai ales din aceasta cauza le va lipsi tinerilor si adolescentii cu hormonii liberi prin corp.

Un mall este de asemenea si un loc excelent de intalnire cu cel de care esti indragostit, odata ce tot v-ati apropiat mai tare, fie la film, fie intr-un local de tip fast-food, fie la o raita prin magazinele de la toate etajele.

A rade la aparitia vreunui gardian din mall care nu pare sa aiba vreo problema cu incaierarea catorva tineri de acolo este un alt motiv pentru care adori sa mergi in mall, insa nu va mai fi pentru mult timp.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *