De vreme ce interviurile sunt o modalitate grozava de a vorbi despre competentele tale specifice legate de o anumita industrie, sunt o si mai buna metoda de a-ti demonstra inteligenta emotionala.

Multi angajatori folosesc procesul interviurilor pentru a adresa intrebari legate de motivatia pentru care vrei sa lucrezi pentru acea organizatie, ce fel de idealuri ai pentru cariera ta si cam care este moticul care te-ar face sa te trezesti dimineata binedispus si energizat, pregatit pentru a incepe o zi noua.

Atunci cand iti arati inteligenta emotionala pe langa alte abilitati pe care le ai, este mult mai posibil sa fii vazut ca un profesionist echilibrat.

De exemplu, candidatii ar trebui sa sa vorbeasca intr-un mod cat mai convingator despre munca prin colaborare pe care o depuneau in angajamentele trecute, sa impartaseasca faptul cum s-au simtit colaborand cu alti oameni si sa vorbeasca despre rezultate de succes ale proiectelor la care au luat parte.

Abilitatea de a lucra in mod eficient cu alti oameni si de a rezolva conflicte poate fi un indicator al inteligentei emotionale a unui individ, iar un interviu pentru un anumit post este o oportunitate grozava pentru a demonstra aceste calitati.

A ramane flexibil si deschis este de asemenea important pentru inteligenta ta emotionala globala. Flexibilitatea poate insemna multe lucruri diferite pentru diferiti angajatori, de la a lucra pe mai multe departamente pana la a completa niste sarcini cu usurinta.

Demonstreaza angajatorilor ca ai abilitatea de a te adapta la noi medii si ca poti lucra cu o varietate extinsa de oameni tocmai pentru a comunica flexibilitatea inteligentei tale emotionale.

Angajatorii vor sa vada ca te poti descurca cu orice iti va putea sta in cale, iar un nivel mai mare al inteligentei emotionale te poate ajuta in sensul acesta, intr-o gramada de situatii diverse. Intr-o piata de munca globala, aceasta poate fi diferenta dintre „Esti angajat!” si perioada de somaj.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *