Ca si persoana antisociala, nimeni nu ar recunoaste ca este asa. Pur si simplu ei se vad mai altfel decat ceilalti, si gandesc la faptul ca nu sunt intelesi de catre ceilalti, ca ei sunt prea complexi si prea adevarati pentru ca restul lumii sa vada de fapt adevarata lor fata si suflet. Acum, cateva trasaturi care ii separa si ii aseaza pe acestia in tabara total opusa de cea a sociabililor, vor fi enumerate.

Colectia lor de scuze pentru orice, dar mai ales pentru a evita sa mearga undeva cu prietenii la o ieseala, dar mai ales sa mearga sa faca ceva ce ar trebui facut imediat(si la munca de asemenea), rivalizeaza pe departe cu colectia de carti din celebra biblioteca din Alexandria. Persoanele antisociale gasesc o scuza la orice si pentru orice legat de ei si de comportamentul lor inadaptat.

La cumparaturi, in magazine, tot ceea ce isi doresc asemenea tipuri de persoane este de a fi lasati in pace pur si simplu de catre orice vanzator, merchandiser sau orice persoana care si-ar oferi ajutorul si sfaturile in a face niste cumparaturi bune. Tocmai de aceea, de multe ori evita a mai intra in magazinele mari, unde stiu deja ca vor fi agasati de catre personalul de acolo care pur si simplu isi face treaba.

Trebuie totusi sa recunoastem, de cele mai multe ori la shopping ni se intampla si noua sa tot fim deranjati de asemenea „sfatuitori” si chiar este enervant, insa le putem multumi frumos si merge mai departe. Pana la urma asta este meseria lor.

Inca o situatie in care vei deosebi un antisocial de o persoana prietenoasa si deschisa. Atunci cand colegul tau de camera sau fratele tau are un musafir in casa, si tu trebuie sa treci prin zona lor pentru a lua ceva din bucatarie sau pur si simplu pentru a merge afara, incerci sa te furisezi pe cat se poate, sa te faci una cu mobila incercand sa nu iesi in evidenta si sa nu observe nimeni pentru a nu te lua la intrebari. Urasti cand se intampla totusi sa fii prins cu mata in sac. Nu prea mai ai scapare iar scuzele ca nu ai vrut sa deranjezi nu vor fi acceptate.

De admin

Un comentariu la „Caracteristicile persoanelor antisociale”
  1. Eu unul pot spune ca timid, nu antisocial dar ma integram destul de greu intr-un mediu strain. Ce m-a ajutat? Sedintele de la masajclub.ro pot spune ca m-au facut sa am mai multa incredere si sa ma simt mai bine cu mine! Recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *