Bucura-te de fiecare anotimp

4_seasons
4_seasons

Fiecare dintre noi e diferit, de la felul in care vorbeste, la felul cu se imbraca, la felul de a fi. De aici si preferintele noastre difera, avem preferinte care de care mai ciudate sau neconformiste, insa cand vine de anotimpuri, sunt doar 4 din care poti alege, insa avand in vedere schimbarile climatice din ultimile decenii, vom ajunge sa avem doar doua de ales in curand.

Fie ca iti place ghiocelul primaverii , caldura verii, frunzele toamnei, sau sarbatorile de iarna, fiecare anotimp aduce ceva unic, si o stare aparte.

In primavara incepi sa te trezesti la propriu, asemenea, unui ghiocel care isi ridica privirea catre razele razlete ale soarelul de sub zapada proaspat topita.

Vara esti mereu pe fuga, in calatorii care mai de care mai indepartate, esti mereu afara, si iti petreci timpul din ce in ce mai mult tarziu in noptile calde.

Toamna te curpinde melancolia, si esti curpins de multitudinea de culori care te inconjoara, pasesti cu grija intr-un parc aparent pustiu, pe un covor multicolor.

Iarna totul se schimba si de la sortii de vara treci la pantaloni grosi, pentru a te duce pe partie la sky, sa mergi sa iti colinzi amicii, si sa il astepti pe Mos Craciun, chiar daca nu ai fost tocmai cuminte.

Fiecare anotimp are ceva unic de oferit, totul este sa iti dai seama de aceste lucruri, si sa incepi sa te bucuri din ce in ce mai mult de lucrurile mici, de lucrurile ce le ai jur, trebuie doar sa privesti, sa iei o pauza de la viata de zi cu zi, si sa te bucuri de ce au de oferit zilele friguroase de iarna, zilele incendiare de vara, zilele melancolice de toamna si zilele inzapezite ale iernii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.