Robin Williams

In momentul in care lumea a pierdut o fata importanta si de neinlocuit a industriei comediei – Robin Williams, devine aproape imposibil sa uitam mostenirea cinematografica pe care acesta a lasat-o in urma. Actorul premiat cu Oscar a jucat intr-o multime de ecranizari clasice, cum ar fi Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, Aladdin, Jumanji, Dead Poets Society, Good Morning Vietnam si Awakenings, acestea fiind doar cateva selectii dintr-o serie intreaga de filme. Urmatoarea ecranizare, dramatica de alt fel – Boulevard, va marca un ultim moment in care il vom vedea pe pe Williams pe marele ecran, ceea ce inca pare ceva imposibil de inteles pentru fanii din intreaga lume.

Entertainment Weekly a postat un clip din filmul Boulevard, iar regizorul filmului Dito Montiel a confirmat ca aceasta este ultima scena pe care actorul a filmat-o. In Boulevard, Williams joaca rolul unui om de varsta a doua care se afla intr-o relatie complicata cu un barbat „prostituata” – jucat de Roberto Aguirre. Videoclipul facut public il infatiseaza pe Williams confruntandu-se cu Aguirre despre faptul ca nu s-a prezentat la o programare pe care o facuse pentru el, dar si stilul de viata nesanatos pe care il duce. In numai un minut oamenii pot vedea diferite sentimente, de la compasiune, frustrare pana la tristete, care descriu caracterul jucat de Williams.

Ultima scena din viata actorului

Regizorul Montiel a explicat intr-un interviu ca aceasta scena a fost una din cele mai dificile scene careia echipa a trebuit sa-i faca fata. Cu toate ca, din pacate, acest film este ultimul in care il vom vedea pe Wiliams jucand, iar acesta scena care a fost ultima filmata din viata lui, este putin cam imposibil sa zicem ca nu il vom mai vedea pe marele actor pe ecranele noastre. Pana la urma, filmele in care a jucat actorul sunt foarte bune si pot fi revazute de o multime de ori, indiferent ca ne aflam intr-o stare in care ne dorim sa radem -The Birdcage, sau suntem tristi- What Dreams May Come, sau poate ca dorim sa ne luam o doza de nostalgie a copilariei – Hook.

Boulevard – care pare a fi un film extraordinar si provocator- este ultima sa lucrare, insa pentru fanii Williams, munca sa va continua pentru totdeauna. Filmul va apare pe marile ecrane la data de 10 iulie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *