culturism

Oricine viseaza sa aiba un corp tonifiat si musculos, insa de cele mai multe ori rabdarea nu este suficienta. Din acest motiv tot mai multe persoane tind sa apeleze la suplimente si diverse ajutoare pentru o crestere mai rapida a masei musculare, pentru o definire mai rapida. Aceste scurtaturi nu sunt insa tot timpul benefice, exista si cateva riscuri asociate suplimentelor, de aceea cea mai buna optiune este modelarea corpului pe cale naturala. Lista de beneficii este destul de lunga, vom incerca sa enumeram cateva dintre acestea in cele ce urmeaza.

Fara afecte secundare – culturismul ajutat de suplimente ofera un corp umflat de muschi intr-o perioada foarte scurta, insa consumul prelungit al acestora poate duce la efecte secundare. Prin culturism natural fara ajutor de suplimente sau steroizi, corpul nu sufera de nici un fel de efect secundar.

Cand sunt consumati steroizi si suplimente, masa musculara si puterea musculara creste, insa incheieturile si ligamentele nu sunt intarite in aceeasi masura. De aceea o dezvoltare armonioasa, pe cale naturala, este mult mai indicata, riscul de accidentari fiind considerabil redus.

Efect de durata. Culturismul ajutat de suplimente sculpteaza corpul mult mai rapid, insa la fel de rapid scade si masa musculara odata ce organismului nu i se mai ofera acea doza. De aceea culturismul pe cale naturala, suplimentat de o dieta sanatoasa ofera rezultate mult mai durabile, veti putea avea acel corp mult visat fara efecte secundare de nici un fel.

Beneficiile atat din punct de vedere fizic cat si psihic al culturismului pe cale naturala pun in umbra suplimentele ce ajuta unii culturisti sa ajunga la rezultatele dorite. Inainte de a aborda insa orice tehnica referitoare la culturism, trebuie sa va interesati si de riscurile posibile la care va expuneti. Tot timpul trebuie sa ne cunoastem limitele, pentru a ne putea feri de situatii neplacute, pentru a nu ne fi afectat corpul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *