Android 4.4 KitKat

KitKat
KitKat

Daca nu ai auzit deja, Android 4.4 Kitkat este deja diponibil de mai bine de cateva luni pe smartphone-urile si tabletele Nexus, restul utilzatorilor care nu detin un astfel de device neavand inca acces official la update-ul Android 4.4 Kit kat. Avand in vedere ca majoritatea producatorilor de telefoane ajung sa isi implementeze propria vizune, propria interfata peste sistemul de baza Android OS, procesul de actualizare la ultima versiune de Android este unul destul de greu de implementat pentru se evita anumitele bug-uri.

Cu toate acestea actualizarile Android au fost destul de multe privind versiunile anterioare, insa acum asteptam sa vedem cand vor face cei de la Android disponibil KitKat pentru smartphone-uri si tablete ce au doar 512 MB de memorie RAM. Daca Kitkat va fi disponibil pe astfel de dispozitive, probabil ca vom vedea o serie de noi telefoane budget ce il vor incorpora, si sansele de a primi un update pe telefoanele mai vechi vor creste.

Pentru moment doar ce detin un smartphone sau o tableta din seria Nexus au acces la acest sistem de operare Kitkat 4.4. mai exact Nexus 4, 5 si Nexus 7 ambele editii.

Cei de la Samsung au confirmat faptul ca vor avea o serie de noi telefoane ce vor avea ca sistem de operare Android 4.4 KitKat, dar si o serie din device-urile deja existente pe piata vor primi aces update, printre care regasim Galaxy Note 2 si Galaxy s4, in cursul lunii mai a acestui an. Urmand ca in luna iunie Galaxy S4 mini, Galaxy Grand 2, si Galaxy Mega 5.8 sa primeasca aces update.

Din pacate utilizatorii care detin un Samsung Galaxy S3 nu vor avea parte de acesta, deoarece sunt inca probleme cu interfata TouchWiz. cel putin deocamdata.

Daca totusi doresti sa te bucuri de Android 4.4 si nu doresti sa astepti update-ul oficial al celor de la Google, poti recurge la variante precum Cyanogenmod.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.