concert

In urma activitatilor neplacute petrecute la concertul Cu Robbie Williams, Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului a hotarat sa ii sanctioneze pe organizatorii evenimentului cu o amenda maxima.

Unul din motivele care au stat la baza hotararii celor de la ANPC tine de faptul ca spectatorii au fost nevoiti sa astepte foarte mult timp in momentul in care au dorit sa isi cumpere bauturi racoritoare. Presedintele ANPC a declarat ca „Apa le-a fost oprita la intrare, ca la orice concert, dar daca organizatorii stiau ca n-au capacitate sa faca fata la 64.000 de oameni, nu trebuiau sa faca lucrul acesta. E bataie de joc si lipsa de respect pe fata.”

Pe langa acest aspect, a intrat si faptul ca ambulantele nu ar fi avut pe unde sa intre din cauza unui numar foarte mare de oameni dar si a organizarii foarte proaste din cadrul evenimentului. De asemenea, presedintele ANPC mai sustine ca cei care au depus bani pe cardul pentru cumparaturi, insa nu au putut sa le cumpere, vor primi inapoi suma pe care au investit-o, iar pentru organizatorii evenimentului se va aplica o amenda maxima din cauza acestui lucru.

Ce zic organizatorii?

 

Totusi, este nevoie de cercetare mai larga pentru a se se vedea ce aspecte din legislatie au fost incalcate la concert, iar dupa ce acest lucru va fi stabilit, se va stabili si suma exacta a amenzii. Aceasta lipsa de organizare se va simti in buzunarul organizatorilor.

Raspunsul organizatorilor nu a incetat sa apara: „Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering care organiza vanzarea la eveniment ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat! Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului. Trebuia, urgent, sa gasim o solutie de inlocuire a vendor-ului.”

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *