salus-it500

Felul in care evolueaza tehnologia ne face sa ne dorim un confort cat mai ridicat si sa eficientizam cat mai mult activitatile din viata noastra. In acest sens, e important sa fii mereu in pas cu noile inventii, descoperiri si inovatii.

In prezent, una dintre cele mai utile tehnologii pe care vi le recomand cu mare drag este un termostat controlat prin internet. Chiar recent am achizitionat si eu unul de la Salus Controls, fiind de departe cel mai bun de pe piata.

Acum probabil ca te intrebi de ce un termostat controlat prin internet si nu altceva? Ei bine, raspunsul include numeroase motive, pe care ti le voi prezenta in cele ce urmeaza.

Pentru confortul termic

Ce poate fi mai important decat sa stii ca ai mereu temperatura optima in casa, mai ales ca perioada iernii s-a facut deja simtita? In acest sens, alegerea unui termostat ma ajuta sa am parte de acel confort termic pe care mi-l doresc cu desavarsire si pe care-l consider prioritar fata de multe alte lucruri pe care puteam sa mi le cumpar cu aceeasi suma de bani.

Pot regla temperatura de oriunde imi doresc si oricand

Un alt important avantaj pe care-l ofera acest termostat controlat prin internet este faptul ca poate fi folosit cu usurinta. Cu o simpla conexiune la internet poti regla temperatura pe care ti-o doresti, fie de pe un telefon, fie de pe un laptop, o tableta, un p.c. sau alte dispozitive ce-ti permit lucruri asemanatoare.

De asemenea, nu conteaza nici ora la care o faci fiindca ai acces la termostat 24 h din 24. Din acest motiv pe mine ma ajuta foarte mult un astfel de termostat controlat prin internet. De ce? Ei bine, eu mai mereu plec de dimineata si ajung seara acasa. In tot acest timp copiii se intorc de la scoala.

Stiind exact care este programul in fiecare zi pot regla temperatura pentru momentele in care cei mici se intorc in casa sau pot opri sistemul de incalzire pentru momentele in care stiu ca nu se mai afla nimeni acolo.

Setez temperatura in mai multe zone diferit

Totodata, un alt aspect deosebit este faptul ca produsele realizate de Salus Controls sunt deosebit de performante. Sunt termostate capabile de a gestiona mai multe zone in acelasi timp, ceea ce este extraordinar.

Cu siguranta nu imi doresc sa fie la fel de cald in toata casa, mai ales ca sunt foarte multe camere pe care poate nu le folosesc sau daca o fac e doar pentru o scurta perioada de timp, ceea ce nu ar necesita sa fie incalzite in mod special.

M-a ajutat sa economisesc

Nu in ultimul rand, un termostat controlat prin internet il consider ca pe o investitie foarte buna, una care in timp te ajuta sa economisesti foarte mult. Daca stau sa ma gandesc mai bine deja cred ca incepand cu aceasta iarna voi si amortiza investitia pe care am facut-o din faptul ca voi avea un consum mult mai mic si e important ca nivelul de confort nu va scadea, ba chiar va creste.

Asadar, am avut destule motive pentru a alege un termostat controlat prin internet si va recomand si voua sa o faceti cu incredere!

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *