web designweb design

Directorii, patronii, in general tind sa fie foarte ocupati in timpul lor. De la problemele financiare la cele legate de retelistica din cadrul companiei detinute acestia trebuie sa stie mereu ce se intampla in organizatie, ceea ce pare total normal. Un studiu recent arata ca doar jumatate din companiile mici au un site web, pentru niste motive aleatorii acestea refuza sa isi propuna lansarea unui site web.

Lipsa nevoii imieadiate de lansare a unui site web este oarecum ciudata, avand in vedere numarul de tranzactii de cumparare – vanzare care au loc in fiecare zi la nivel mondial. Dezvoltarea comertului in lumea digitala a ajuns nivele de neimaginat cu cativa ani in urma. Cei ce detin o afacere ar trebui sa ia in considerare acest lucru si sa puna lansarea unu site web, printre prioritatile companiei.

Desi problema lansarii unu site web este una destul de simpla in general, ca orice proiect ar trebui sa ai in vedere anumite aspecte pentru a nu esua. Si daca vei apela la un web designer in lansarea site-ului tau ar trebui sa stii ce anume sa-l intrebi.

Cat va dura dezvoltarea proiectului ?
Asigura-te ca esti constient de procesul creativ ce il implica un site web, pasii care vor fi urmati, si cat va dura pana cand acesta va fi lansat.

Ce alte servicii iti va pune la dispozitie ?
Inainte de a semna un contract cu o firma de web design, ar trebui sa te informezi in legatura cu ce alte servicii te-ar putea ajuta compania respectiva si daca sunt sau nu de incredere, ai putea fi interesat si de servicii de SEO, hosting, de desing grafic sau de orice altceva ce ai avea nevoie.

Cat va costa intregul proiect ?
Aceast aspect este in totalitate dat de dimensiunea site-ului si volumul de munca ce il va implica. Lucruri precum numarul de pagini de pe site, cantitatea de design grafic ce va fi integrat, aplicatii speciale de care va dispune site-ul ( cum ar fi serviciul newsletter, contracte online, facturi emise automat, comert online ), toate acestea vor creste pretul final. In general o companie de dimensiuni mici ajunge sa cheltuiasca in medie in 1000 si 2500 de dolari, pretul poate depasi sau poate fi sub aceasta medie, in functie de factorii enumerati mai sus.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *