Things-You-Shouldn’t-Feel-Guilty-AboutThings-You-Shouldn’t-Feel-Guilty-About

Este perfect normal sa te simti vinovat, sau sa-ti para rau pentru ceva anume in viata. In momentul in care te simti mult pre vinovat pentru ceva poti ajunge intr-o stare de depresie , ajungi sa te stresezi, devii suparat si incetezi sa mai traiesti viata, ci mai degraba treci prin ea. Toata lumea merita sa fie fericita si sa duca o viata frumoasa.

1. Sa ai o parere buna despre tine
Daca te privesti in oglinda si iti place ce vezi, nu ai de ce sa te simti rau. Daca tocmai ti-ai cumparat o rochie eleganta, o poti purta ori de cate ori doresti. Sa ai o parere buna despre tine este una din cele mai bune sentimete pe care le poti avea.

2. Ai grija de tine, de sanatatea ta

Daca ai refuzat o invitatie pentru ca nu te simteai bine, nu inseamna ca trebuie sa te simti vinovat. Poti lipsi o zi de la munca sau de la scoala, atat timp cat nu profiti de aces lucru, este sanatatea ta in joc

3. Exprima-ti opinia

Sa iti exprimi opinia in legatura cu ceva fie ea cat de ciudata si diferita fata de a celorlalti nu esti niciodata un lucru gresit, cu atat mai mult nu ar trebui sa-ti para rau pentru ce ai gandit, atat timp cat nu jignesti pe cineva.

4. Sa spui Nu

Indiferent de situatie , si cu cine vorbesti , ai dreptul sa spui NU. Nu esti un erou, care sa poata ajuta pe toata lumea, nici eroii nu reusesc intotdeauna. Ai grija sa nu pui gandurile altora mai presus decat ale tale. Poti spune nu intr-un mod politicos si fara sa te simti vinovat pentru asta.

5. Sa scoti pe cineva din viata ta

Sa indepartezi persoane care nu-ti fac decat rau in viata de zi cu zi nu ar trebui sa fie un motiv pentru care sa te simti rau, sau vinovat. Tu esti cel care decide pe cine doresti sa tii sau nu langa tine.

6. Nu inceta sa-ti urmaresti visele

Daca iti doresti sa locuiesti intr-un oras anume, sau sa studiezi un anumit domeniu, sa ai un anumit stil vestimentar, atunci nu ezita sa o faci.  Poate ca te vei gandi ca vei fi egoist din cand in cand insa nu e nici pe departe asa.

Oamenii se pot simti vinovati pentru mai multe motive fie ele intemeiate sau mai putin intemeiate, trebuie doar sa te intrebi care ar fi lucrurile pentru care ar trebui cu adevarat sa te simti vinovat

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *