organizare evenimente

 

In cazul in care te afli in acea categorie de persoane care a organizat de-a lungul timpului doar evenimente reusite, probabil ca vei fi surprins sa afli ca nu oricine este as in materie de organizare evenimente.

Pe de alta parte, daca te afli pus in fata misiunii de a planifica si organiza un eveniment pentru o companie, pentru parteneri de afaceri, intalniri oficiale sau de oricare alt tip, te vei confrunta cu o reala provocare.

O singura persoana nu se poate ocupa de absolut tot, motiv pentru care iti recomand sa apelezi la o echipa profesionista de organizare evenimente. Daca ceea ce cauti este o recomandare, ti-o ofer: contacteaza echipa Palatului Noblesse – Lifestyle Palace.

Cum devii expert in organizare evenimente

  • Primul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este multumirea oaspetilor. Totul trebuie sa fie conceput pentru a-i satisface, de la servicii pana la organizare, de la modalitati de divertisment pana la meniuri si planificarea exacta a momentelor.
  • Comunicarea are de asemenea un rol deosebit de important. Desi o prezint pe pozitie secunda, trebuie sa stii ca fara o buna comunicare cu oaspetii, cu presa, cu furnizorii si prestatorii de servicii si oricare alte persoane implicate, evenimentul va fi un fiasco.
  • Creativitatea si rezistenta la stres – pare destul de dificil sa imbini aceste doua elemente, insa nu este imposibil. Detaliile ample de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba de organizare evenimente iti vor provoca tensiune si agitatie, insa trebuie sa gestionezi totul intr-o maniera cat mai creativa.
  • Gaseste o locatie potrivita – nici nu mai trebuie sa subliniez cat de vital este acest aspect. Daca vrei sa iti impresionezi invitatii, vei alege un loc care sa spuna o poveste, care sa uimeasca prin decoratiuni si care sa impresioneze prin ambient. Fac referire din nou la Palatul Noblesse, daca ceea ce cauti este o locatie unica in Bucuresti.
  • Alege-ti cu grija colaboratorii si furnizorii. Chiar daca ai un plan bine pus la punct, trebuie sa te bazezi si pe oameni de incredere. In caz contrar, totul va fi dat peste cap. Daca nu te pricepi, lasa organizarea evenimentului in seama profesionistilor, intrucat poate fi destul de dificil sa ai in vedere o arie completa de servicii precum:

– catering

– parking

– hostess

– divertisment etc.

organizare evenimente

Daca vei reusi sa stapanesti cei 5 pasi enumerati anterior, reusita evenimentului organizat de tine va fi garantata. Probabil stiai aceste lucruri deja, dar nu le constientizai – la fel cum nu ai realizat ca a apela la profesionisti poate fi salvarea ta oricand.

 

Iti amintesc din nou despre Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. Poate vei ramane surprins, insa tot mai multi aleg aceasta cladire monument istoric pentru evenimente din cele mai diverse. Indiferent daca este vorba despre petreceri corporate, aniversari, nunti, organizari de vernisaje, expozitii sau prezentari, evenimente intr-un cadru mai intim sau deschise publicului.

Serviciile pe care le ofera staff-ul Palatului Noblesse sunt ireprosabile, iar tu vei rezuma cei 5 pasi in unul singur, apeland la experienta acestuia. Nu imi ramane decat sa iti doresc un eveniment cat mai reusit!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *